Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Wireless Help
Linuxhelp > Support > Hardware Support
poker_guy101
ok i need a lot of help. i am gonna sound completly stupid but im not good with computers. i have tried everything to get the wireless internet beck running again. when i first bought the computer it worked then i got a virus and i had to wipe the hardrive. the wireless wouldnt work when it was rebooted. I wiped it again just to make sure i did it right and took each step more slowly and carefully. i used belkin and i have the router and everything seems to work but the wireless. i am on the internet becuase i have a cord running to my computer from the router. please help i have been tring to get wireless for a long time. o yea if u wanna know what my computer is click here http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/generic...cname=c00249077
that is all the info about it. Thanks alot
poker_guy101
anyone have any idea what i should do? please dont post and email me. u can post but i dont know if i will be able to check this board all the time so if it is ok with u guys email me. thanks alot.
DS2K3
It really is best to post replies, not only because it allows more than one person to help, but also because a reply to your inbox is useless to the rest of the community.

I tihnk you want a different forum anyways, this is a Linux-help forum, if you got a virus, then you are almost certianly running Microsoft Windows.

D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2017 Invision Power Services, Inc.