Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Windows And Net Use, Net Time Etc....
Linuxhelp > In The Community > General Discussion
Robert83
Hi,

I know this aint got nothin' to do with linux , but this is the General Discussion forum, so I guess I can post it here ...

so the problem is as follows, I have a few win98se win98 computers at my workplace, some of them have net use, net time and some of them don't , I even tried reinstalling one of them by installing win98se on the old win98se again, but still no net use or net time command, it says command not found....(the usual windows error)


so anyone know what do I need in order to get net use and net time to work in win98/win98se ?

Sincerely
Robert B
Termina
Try typing 'net' or 'net /help'

Then try 'net use'.

<.<

I had that problem, and for some reason typing 'net' fixed it. *shrugs*

You could start a religion about some of the weird ways to fix things in windows. happy.gif *offers a goat sacrifice to his 166mhz 98 machine*
Robert83
hi

that didn't fix it,

I have 4x win98se/win98 computers that for some reason don't have net at all , no net use net time etc...


any other ideas?


Sincerely
Robert B
Termina
O_o

Did 'net' return anything?

Please search your system for a "net.exe"

<.<

That's very weird, especially if it's happening on more than one computer.

I'll upload a net.exe on my website for you to download, maybe that will help you. =D *starts to install 98SE on one of his systems*
Robert83
May god have mercy on the soul of that idiotic Win98SE , because I wont...

guess what.... C:/WINDOWS/NET.EXE is there, and it's even in autoexec.bat PATH = C:/WINDOWS; etc...etc...etc....

when I type net it says bad command or file name
but when I type c:/windows/net.exe it works....bahhhh


Sincerely
Robert B
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2017 Invision Power Services, Inc.