Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Strange Kernel/system Death :(
Linuxhelp > Support > Technical Support
blue.r
Hi All,
I am wondering if anyone has seen or knows of my problem. I will paste the error message I got on my console below.
I am using SuSE 8.0, kernel 2.4.18, I was logged into kde 3 working away as normal, when hard disk accesses took over the cpu all of a sudden. The whole system came to a halt, I though it might be somebody from the network scanning or something worse and I was forced to turn off my machine.
When I rebooted, it came up OK and I could still see my files and run a couple of commands, then I got the error message below. Now, everytime I try relogging in, its the same story when I try to run more than 1 command.
I have also tried using a backup kernel and booting into that but it is the same problem.
I would really really like to know what is wrong, and if I can fix it. My poor work from the last 8 weeks is on my machine :~((

ERROR MESSAGE FROM MY CONSOLE
-------------------------------------------------
5140
0: reiserfs_create
PAP-5140: search_by_key: schedule occurred in do_balance!invalid operand: 0000
CPU: 0
EIP: 0010:[<c0187a59>] Not tainted
EFLAGS: 00010286
eax: 0000003c ebx: c0293a60 ecx: d4910000 edx: 00000001
esi: c1651800 edi: d4741ea8 epb: d4741e1c esp: d4741d9c
ds: 0018 es: 0018 ss: 0018
Process bash (pid: 780, stackpage=d4741000)
Stack: c028dd00 c0362cc0 c0293a60 d4741dc0 c1651800 00000001 c0190341 c1651800
c0293a60 c0293a59 d4741ea8 c028946c d4741e64 00000ed8 c0292fa0 00000282
c160cea0 00001000 d48ebac0 00000202 d4909a80 d89d67e9 d4909a80 d48ebac0
Call Trace: [<c0190341>] [<d89d67e9>] [<c017a64e>] [<c017acea>] [<c01ae10>]
[<c0145a53>] [<c013cf2e>] [<c013d667>] [<c013d8ca>] [<c013dd41>] [<c013a8dd>]

[<c0106e5b>]

Code: 0f 0b 68 c0 2c 36 c0 85 f6 74 0f 0f b7 46 08 50 e8 92 c5 fa



-----------------------------------
END OF MESSAGE


Thank you very much for your time, and any help would great.

Regards,
B.



sad.gif
Corey
Ugh, that looks like the same error I received on my Athlon XP 1800+. But mine came up for a reason, it doesn't seem like yours came up for any reason. For more information, see this reply i made to another user experiencing similar problems. Like I said in that thread, it may not be anything related.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2017 Invision Power Services, Inc.