Hi guys, I'm new here.

I've just get slackware 9.0, and just can't make work latest Nvidia drivers (previously succesfully installed on Madrake 9.1 and redhat 9.0).

The Xserver starts, but I have a wierd monitor resolution: the screen it' GIANT and I can browse it with my mouse!! I mean, the resolution seems to be right (1152x864) but on a 400" screen!

Here is my log:

XFree86 Version 4.3.0
Release Date: 27 February 2003
X Protocol Version 11, Revision 0, Release 6.6
Build Operating System: Linux 2.4.20 i686 [ELF]
Build Date: 01 March 2003
Before reporting problems, check http://www.XFree86.Org/
to make sure that you have the latest version.
Module Loader present
Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
(++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
(WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
(==) Log file: "/var/log/XFree86.0.log", Time: Mon Sep 22 11:13:50 2003
(==) Using config file: "/etc/X11/XF86Config"
(==) ServerLayout "Simple Layout"
(**) |-->Screen "Screen 1" (0)
(**) | |-->Monitor "My Monitor"
(**) | |-->Device "VESA Framebuffer"
(**) |-->Input Device "Mouse1"
(**) |-->Input Device "Keyboard1"
(==) Keyboard: CustomKeycode disabled
(**) FontPath set to "/usr/X11R6/lib/X11/fonts/local/,/usr/X11R6/lib/X11/fonts/misc/,/usr/X11R6/lib/X11/fonts/75dpi/:unscaled,/usr/X11R6/lib/X11/fonts/100dpi/:unscaled,/usr/X11R6/lib/X11/fonts/Type1/,/usr/X11R6/lib/X11/fonts/CID/,/usr/X11R6/lib/X11/fonts/Speedo/,/usr/X11R6/lib/X11/fonts/75dpi/,/usr/X11R6/lib/X11/fonts/100dpi/,/usr/X11R6/lib/X11/fonts/cyrillic/"
(**) RgbPath set to "/usr/X11R6/lib/X11/rgb"
(==) ModulePath set to "/usr/X11R6/lib/modules"
(--) using VT number 7

(II) Open APM successful
(II) Module ABI versions:
XFree86 ANSI C Emulation: 0.2
XFree86 Video Driver: 0.6
XFree86 XInput driver : 0.4
XFree86 Server Extension : 0.2
XFree86 Font Renderer : 0.4
(II) Loader running on linux
(II) LoadModule: "bitmap"
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/fonts/libbitmap.a
(II) Module bitmap: vendor="The XFree86 Project"
compiled for 4.3.0, module version = 1.0.0
Module class: XFree86 Font Renderer
ABI class: XFree86 Font Renderer, version 0.4
(II) Loading font Bitmap
(II) LoadModule: "pcidata"
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/libpcidata.a
(II) Module pcidata: vendor="The XFree86 Project"
compiled for 4.3.0, module version = 1.0.0
ABI class: XFree86 Video Driver, version 0.6
(II) PCI: Probing config type using method 1
(II) PCI: Config type is 1
(II) PCI: stages = 0x03, oldVal1 = 0x00000000, mode1Res1 = 0x80000000
(II) PCI: PCI scan (all values are in hex)
(II) PCI: 00:00:0: chip 1106,0691 card 1043,8023 rev 02 class 06,00,00 hdr 00
(II) PCI: 00:01:0: chip 1106,8598 card 0000,0000 rev 00 class 06,04,00 hdr 01
(II) PCI: 00:04:0: chip 1106,0686 card 1043,8023 rev 21 class 06,01,00 hdr 80
(II) PCI: 00:04:1: chip 1106,0571 card 0000,0000 rev 10 class 01,01,8a hdr 00
(II) PCI: 00:04:2: chip 1106,3038 card 0925,1234 rev 10 class 0c,03,00 hdr 00
(II) PCI: 00:04:3: chip 1106,3038 card 0925,1234 rev 10 class 0c,03,00 hdr 00
(II) PCI: 00:04:4: chip 1106,3057 card 0000,0000 rev 30 class 06,00,00 hdr 00
(II) PCI: 00:09:0: chip 13f6,0111 card 153b,1144 rev 10 class 04,01,00 hdr 00
(II) PCI: 01:00:0: chip 10de,0101 card 1102,102e rev 10 class 03,00,00 hdr 00
(II) PCI: End of PCI scan
(II) Host-to-PCI bridge:
(II) Bus 0: bridge is at (0:0:0), (0,0,1), BCTRL: 0x0008 (VGA_EN is set)
(II) Bus 0 I/O range:
[0] -1 0 0x00000000 - 0x0000ffff (0x10000) IX[B]
(II) Bus 0 non-prefetchable memory range:
[0] -1 0 0x00000000 - 0xffffffff (0x0) MX[B]
(II) Bus 0 prefetchable memory range:
[0] -1 0 0x00000000 - 0xffffffff (0x0) MX[B]
(II) PCI-to-PCI bridge:
(II) Bus 1: bridge is at (0:1:0), (0,1,1), BCTRL: 0x0008 (VGA_EN is set)
(II) Bus 1 non-prefetchable memory range:
[0] -1 0 0xc6000000 - 0xc7efffff (0x1f00000) MX[B]
(II) Bus 1 prefetchable memory range:
[0] -1 0 0xc7f00000 - 0xcfffffff (0x8100000) MX[B]
(II) PCI-to-ISA bridge:
(II) Bus -1: bridge is at (0:4:0), (0,-1,-1), BCTRL: 0x0008 (VGA_EN is set)
(II) Host-to-PCI bridge:
(II) Bus -1: bridge is at (0:4:4), (-1,-1,1), BCTRL: 0x0008 (VGA_EN is set)
(II) Bus -1 I/O range:
[0] -1 0 0x00000000 - 0x0000ffff (0x10000) IX[B]
(II) Bus -1 non-prefetchable memory range:
[0] -1 0 0x00000000 - 0xffffffff (0x0) MX[B]
(II) Bus -1 prefetchable mem
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

I think that the OPENGL acceleration is fine (tested on OPENGL screensaver).

My system is:

- geforce 256 DDR 32 Mb
-athlon 700 Mhz slot A
-asus K7V
-slackware 9.0

Thanx in advance