Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Keyboard - Mouse Problem
Linuxhelp > Support > Technical Support
dolor
Okay, I've got this hardware problem (i think) that is messin' with me. Whenever I run Gnome (running Slackware 8.0), my mouse works until I press any key on my keyboard. Once I press a key, the mouse won't respond at all. I've got the HP internet keyboard, and the standard HP mouse with the wheel thingy. I've also gone through the xf86config, but that didn't help.

All ideas are welcome. Thanks.

**btw...i'm a newbie to linux, if you haven't noticed biggrin.gif
styker
Make your your using the correct key map, in your X configuration file set the mouse protocol to imps/2.
dolor
QUOTE (styker @ Oct 27 2002, 05:45 AM)
Make your your using the correct key map, in your X configuration file set the mouse protocol to imps/2.

hmm...don't quite get the two yours but i'll try the imps/2 thing
styker
Sorry, that should be sure, make sure your...
dolor
hmm..there was no "imps/2" but there was a ps/2 which was the thing i set it to in the first place, and that wasn't working. dry.gif
styker
there is imps/2.

Section "Pointer"
Protocol "IMPS/2"
Device "/dev/psaux"
SampleRate 60
BaudRate 1200
ZAxisMapping 4 5
Buttons 3
EndSection

If there isn't, and that gives you an error, then download Xfree86, cause you're not running it. IMPS/2 has been around for as long as I can remember.

That means, it is still there tongue.gif
dolor
guessi just didn't find it or somethin...ill try again
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2017 Invision Power Services, Inc.