Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
> Apache server after "it works", Web Server Setup
Scout
post May 10 2008, 08:23 PM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 10-May 08
Member No.: 13,461



I am a newbie using Suse 10.3 64bit, so please stick with me. I am trying to set up an apache web server and used the HowtoForge Suse 10.3 Perfect Setup. I got to the point to where I type my web address in and I get "it works" back. This is super except, what do I do now??? When I type my web address into a different computer, I don't get my web page but an error page, it says 'it's loading' and then says 'the connection timed out'. I bought a domain name from Yahoo Small Business, and I think this may be the problem. I don't think everything is communicating correctly between my server and Yahoo/web. There are several different settings that I can use, but I don't know which ones to change. What do I need to change on the Yahoo end (or somewhere else) to allow everyone to see my page?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
michaelk
post May 11 2008, 08:27 AM
Post #2


Its GNU/Linuxhelp.net
*******

Group: Support Specialist
Posts: 1,800
Joined: 23-January 03
Member No.: 360



So please explain your LAN setup. Is this a home commputer behind a router? Is this different computer that your trying to view web page on the same LAN or the internet?
Is the firewall configured to allow incomming web traffic?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th December 2017 - 08:32 PM