Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> problwm accessing web based mail
sapheroth
post Apr 20 2007, 12:29 AM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 19-June 04
Member No.: 3,190



hi
i m running RH9 with squid 2.5 stable7 and abt 50 users are connected with that. everything was working fine till yesteday.
from today all the users are getting problem with yahoo, hotmail and other web based mail server.
the error i saw on log file of squid was

when a user open yahoo mail page he is getting this error
"login.yahoo.com:443" and

though hotmail main page is accessable but when a user enters his username and password, the next page he gets is
"http://login.live.com/login.srf?"

expect this all the other websites and messenger are working fine.

when i access these sites directly from the internet they are working fine.

i dont know anyting abt this strange behaviour. can any1 plz tell me how to get rid of this problem.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
markjr
post Apr 21 2007, 01:04 PM
Post #2


./configure
***

Group: Admin
Posts: 62
Joined: 9-February 06
Member No.: 6,054



Sounds like squid is having problems with SSL? https urls?

Did you upgrade any of your SSL libs lately?

How about a simple restart of squid? That's fixed some problems for me in the past when they just appeared out of nowhere.

QUOTE (sapheroth @ Apr 20 2007, 01:29 AM) *
hi
i m running RH9 with squid 2.5 stable7 and abt 50 users are connected with that. everything was working fine till yesteday.
from today all the users are getting problem with yahoo, hotmail and other web based mail server.
the error i saw on log file of squid was

when a user open yahoo mail page he is getting this error
"login.yahoo.com:443" and

though hotmail main page is accessable but when a user enters his username and password, the next page he gets is
"http://login.live.com/login.srf?"

expect this all the other websites and messenger are working fine.

when i access these sites directly from the internet they are working fine.

i dont know anyting abt this strange behaviour. can any1 plz tell me how to get rid of this problem.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st October 2017 - 02:46 PM