Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Dual Head Setup - Radeon Pci + Geforce2 Agp
usamah82
post Apr 25 2003, 06:50 AM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 25-April 03
Member No.: 726



hi,

i'm trying to get my dual monitor setup to work. when i startx, only the screen associated with radeon is working. the 2nd screen, supposed to be run by geforce2, is all black.

the message on the terminal that comes out when i log out is
something like

nv could not find match for instance PCI 1:5:0
screen1 deleted, no matching device found

i ran both scanpci and lspci, and my geforce2 did register as PCI 1:5:0.

my PCI card is running as primary, and AGP as secondary. i actually tried reversing the order but it still gave the same msg.

here are the important sections of my XF86Config file

Section "ServerLayout"
Identifier "Default Layout"
Screen 0 "Screen0"
Screen 1 "Screen1" RightOf "Screen0"
InputDevice "Mouse0" "CorePointer"
InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard"
InputDevice "DevInputMice" "AlwaysCore"

EndSection

Section "Monitor"
Identifier "Monitor0"
VendorName "Monitor Vendor"
ModelName "Dell P1110"
DisplaySize 400 300
HorizSync 30.0 - 121.0
VertRefresh 48.0 - 160.0
Option "dpms"
EndSection

Section "Monitor"
Identifier "Monitor1"
VendorName "Monitor Vendor"
ModelName "Dell P1110"
DisplaySize 400 300
HorizSync 30.0 - 121.0
VertRefresh 48.0 - 160.0
Option "dpms"
EndSection

Section "Device"
Identifier "Videocard0"
Driver "radeon"
VendorName "Videocard vendor"
BoardName "ATI Radeon 7500"
BusID "PCI:0:10:0"
Screen 0
EndSection

Section "Device"
Identifier "Videocard1"
Driver "nv"
VendorName "Videocard vendor"
BoardName "NVIDIA GeForce 2 GTS (generic)"
BusID "PCI:1:5:0"
Screen 1
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Device "Videocard0"
Monitor "Monitor0"
DefaultDepth 24
SubSection "Display"
Depth 16
Modes "800x600" "640x480"
EndSubSection
SubSection "Display"
Depth 24
Modes "1280x1024" "1280x960" "1152x864" "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Screen1"
Device "Videocard1"
Monitor "Monitor1"
DefaultDepth 24
SubSection "Display"
Depth 16
Modes "800x600" "640x480"
EndSubSection
SubSection "Display"
Depth 24
Modes "1280x1024" "1280x960" "1152x864" "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
EndSection

thanks!!! biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th October 2017 - 11:49 AM