Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Booting Linux, Re-installing Win98 has disabled LILO
giuseppe
post Apr 18 2003, 04:52 PM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 18-April 03
Member No.: 692



I have two OS's, DOS and LINUX and were both "bootable" by using LILO.

However, i needed to re-install Windows 98 and now LILO does not work.

NB..

My partitions are as follows

DOS (Bootable) /dev/hda1
LINUX (Native) /dev/hda2
LINUX (Swap) /dev/hda3

I tryed booting LINUX with CD ROM support and typed
"vmlinuz root=/dev/hda2"
at the 'PARAMETERS' prompt and i successfully mounted LINUX with a complaint about how to mount LINUX properly. I successfully login as ROOT (and other USERS) but the 'X' server has somehow been disabled (probs because of not using LILO).

How can i fix this problem.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jetblackz
post Apr 18 2003, 08:05 PM
Post #2


./configure
***

Group: Members
Posts: 98
Joined: 1-April 03
Member No.: 613



Log in as root
lilo -v


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th October 2017 - 09:59 AM