Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Can't Access My Website, Domain name seems to have disappeared
Johnny Nemo
post Apr 11 2003, 04:13 PM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 7
Joined: 20-February 03
Member No.: 461



Hey y'all:

I host a couple of websites as Virtual Hosts, and one of them has disappeared. All the others are fine, so I don't understand what happened to this one. Mozilla tells me it's "Resolving host ..." and then tells me it "cannot be found". I can still access the site at the "html/virtual host" directory, so it's just that InterNet can't find URL. But it's paid up for another year, and I haven't changed any configuration information for it since it last worked. It's just gone.

I'm running Apache 2.0.40 under RedHat 8, if that helps.

Any help would be appreciated ...

-- Nemo
Go to the top of the page
 
+Quote Post
digitalturbulenc...
post Apr 17 2003, 04:40 AM
Post #2


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 21
Joined: 5-April 03
Member No.: 633



when mozilla has problems to resolve domain names, it's because it can't detect the current IP address for the domain name.
Try: ping my_domain_name.com

if this doesnt work, your problem is, that your domain name doesn't point on your current ip address.
maybe your ip address has changed? you need to update it, at you registrar. (don't know which registrar you have choosen).


--------------------
Free disposable email addresses to
stop spam mails!
Try it: TrashMail.net
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd October 2017 - 11:14 PM