Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> using synaptic to update, synaptic - update after new install prob
jtruikll
post Dec 15 2005, 06:19 PM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 15-December 05
Member No.: 5,867



Hello. If anybody could help with this, I would appreciate. I'm trying to do an upgrade all with synaptic after a new install of the KDE Morphix ISO. Everything is cool, except after updating the list, then applying, it downloads what it needs, then it says:

E: This installation run will require temporarily removing the essential package e2fsprogs due to a Conflicts/Pre-Depends loop. This is often bad, but if you really want to do it, activate the APT::Force-LoopBreak option.
E: Internal Error, Could not early remove e2fsprogs

Selecting the file and selecting 'package->force version', then apply. Gives the same error msg. Am I missing a step? Or doing something wrong? Help! What other way can I activate the Force-LoopBreak option, or should I do things differently? I don't want to try to install any other programs until this is overcome. Frustrating.

Thanks in advance!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jtruikll
post Dec 17 2005, 04:25 PM
Post #2


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 15-December 05
Member No.: 5,867



Well, doesn't look like anyone wants to answer this one; here or the morphix forums. Can someone at least point me in the right direction?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jim
post Dec 17 2005, 04:46 PM
Post #3


Its GNU/Linuxhelp.net
*******

Group: Support Specialist
Posts: 1,280
Joined: 19-November 03
From: University of Minnesota- TC
Member No.: 1,828



I don't have any experience with morphix or xynaptic so I can't help you. The only place I could point you would be the morphix forums or google. Sorry, there just doesn't seem to be anybody here who has experience with that particular problem.


--------------------
--Jim Lester
jim@linuxhelp.net

Distro: Gentoo
System: AMD Athlon 3000+ XP 2.166 GHz
NVIDIA nForce2 IGP Chipset
1GB 333 MHz DDR SDRAM
NVIDIA nForce2 Dual Head 64 MB Graphics

Server Distro: CentOS
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jtruikll
post Dec 17 2005, 07:15 PM
Post #4


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 15-December 05
Member No.: 5,867



No problem, but I do thank you for your reply. When I find out I will post the answer in case anyone else happens along with the same problem.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th October 2017 - 04:48 AM