Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Mice Problems!, none work
gtoman
post Sep 28 2005, 01:10 PM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 7
Joined: 28-September 05
Member No.: 5,565



i installed SuSE 9.3 two days ago and it's been working fine. this morning i booted it and the mouse won't work. i tried a couple others but they didn't either. why did it work fine and now it won't? everything works perfect with windows xp home. also, sometimes during boot at goes to a blank screen and does nothing so i have to shut down and reboot. and sometimes it boots just fine. which keyboard keys do i use so i get back into it's hardware settings program to fix the mouse problem without having a mouse to get there?! i'm a little skepticle about it.
what do u think is the problem?
thanks, Jim
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DS2K3
post Sep 29 2005, 09:40 AM
Post #2


Its GNU/Linuxhelp.net
*******

Group: Support Specialist
Posts: 1,284
Joined: 14-November 04
From: Southampton, Hampshire
Member No.: 4,165



What kind of mouse? USB or PS/2?

D


--------------------
Fixed your problem? Let us know!
richard@linuxhelp.net

www.Gathr.co.uk Online Event Management
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gtoman
post Sep 29 2005, 10:42 AM
Post #3


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 7
Joined: 28-September 05
Member No.: 5,565



its a ps/2 connector
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 10th December 2017 - 09:18 PM