Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Squirrelmail, Having Squirrelmail configuration probs
jaycas
post Sep 20 2005, 03:59 PM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 20-September 05
Member No.: 5,540



Hi,

I am trying to setup an email server on Fedora Core 4. I Installed squirrelmail and dovecot as the imap server. I think i configured everything correctly but the dovecot server refuses to start. Anytime i try to start it is fails. That is the probably the reason when i try to log into the squirrelmail i get an error:

ERROR
Error connecting to IMAP server: localhost.
13 : Permission denied

Perhaps someone could assist me in getting this email server up and running.

Thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DS2K3
post Sep 21 2005, 08:19 AM
Post #2


Its GNU/Linuxhelp.net
*******

Group: Support Specialist
Posts: 1,284
Joined: 14-November 04
From: Southampton, Hampshire
Member No.: 4,165



What error message do you get when you try and start dovecot?

D


--------------------
Fixed your problem? Let us know!
richard@linuxhelp.net

www.Gathr.co.uk Online Event Management
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jaycas
post Sep 23 2005, 11:22 AM
Post #3


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 20-September 05
Member No.: 5,540



It tells me that the Dovecot service failed to load. When i go into Services and try to start it it says FAILED[B]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
esaucedo
post Jan 18 2006, 03:12 PM
Post #4


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 18-January 06
Member No.: 5,979



QUOTE (jaycas @ Sep 23 2005, 11:22 AM)
It tells me that the Dovecot service failed to load. When i go into Services and try to start it it says FAILED[B]

Edit the file /etc/dovecot.conf, and change the next

# No tenemos SSL
ssl_disable = yes

restart dovecot
Go to the top of the page
 
+Quote Post
esaucedo
post Jan 18 2006, 03:14 PM
Post #5


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 18-January 06
Member No.: 5,979



<!--QuoteBegin--jaycas+Sep 23 2005, 11:22 AM--></span><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td><b>QUOTE</b> (jaycas @ Sep 23 2005, 11:22 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> It tells me that the Dovecot service failed to load. When i go into Services and try to start it it says FAILED[B] <!--QuoteEnd--> </td></tr></table><span class='postcolor'> <!--QuoteEEnd-->
Edit the file /etc/dovecot.conf, and change the next:

# No SSL
ssl_disable = yes

and restart dovecot

I do, but follow whith the problem, what I can do?; and the dovecot is running
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th December 2017 - 03:22 PM