Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Java, getting it 2 run
scar tissue
post Aug 28 2005, 11:31 PM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 27-July 05
From: L. A.
Member No.: 5,338



i've got suse linux version 9.2 and i cant get java to work on any browser other than konquerer. i'm running an amd turion 64 bit processor. how do i get it 2 work on firefox?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Termina
post Aug 30 2005, 09:06 AM
Post #2


RMS is my Hero
******

Group: Support Specialist
Posts: 862
Joined: 18-February 04
From: Wisconsin
Member No.: 2,404



Did you install JRE?

This post might help.
http://www.linuxhelp.ca/forums/index.php?a...=ST&f=15&t=5738


--------------------
*Points finger at the author above him* They're a witch! Burn them!
---
Vist my website!
Join me in IRC! Server: st0rage.org Channel: #UnhandledExceptions
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DS2K3
post Aug 30 2005, 09:27 AM
Post #3


Its GNU/Linuxhelp.net
*******

Group: Support Specialist
Posts: 1,284
Joined: 14-November 04
From: Southampton, Hampshire
Member No.: 4,165



You have to copy the corerct plugin from the "plugins" directrory where you installed Java, to the "plugins" directory of Firefox. I have linked to an article about it at least 5 times - Use the search toool.

D


--------------------
Fixed your problem? Let us know!
richard@linuxhelp.net

www.Gathr.co.uk Online Event Management
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th October 2017 - 12:52 AM