Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Problem With Apache 1.3 + Mod_proxy, Apache replies 301 or 302
noseya
post May 13 2005, 06:40 AM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 13-May 05
Member No.: 4,993



Hi,
I ve configured Apache 1.3 to work with Tomcat 4.1 and mod_proxy.

This is the config:

<IfModule mod_proxy.c>
ProxyRequests Off

ProxyPass / http://192.168.1.18:8081/
ProxyPassReverse / http://192.168.1.18:8081/

CacheRoot "/apache/proxy"
CacheSize 20
CacheGcInterval 0.5
CacheMaxExpire 24
CacheLastModifiedFactor 0.1
CacheDirLength 5
CacheDirLevels 3
CacheDefaultExpire 1
</IfModule>

And, in the tomcats server.xml:
<Connector className="org.apache.coyote.tomcat4.CoyoteConnector"
port="8081" proxyName="www.jordi.com" proxyPort="80"/>

When i try to access:
telnet myapache 80
GET /examples/jsp HTTP/1.1
Host: www.myhost.com

HTTP/1.1 302 Moved Temporarily
Date: Thu, 12 May 2005 03:54:26 GMT
Server: Apache Coyote/1.0
Location: http://www.jordi.com/examples/jsp/
Content-Type: text/plain
Content-Length: 0
Via: 1.1 www.jordi.com
X-Cache: MISS from www.jordi.com

Ive spent two days with this...and i dont know anyway to solve it. Any help would be much appreciate.

Many Thanks

Jordi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
noseya
post May 26 2005, 02:12 AM
Post #2


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 13-May 05
Member No.: 4,993



thx 4 the replies, i did it myself
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th October 2017 - 09:58 AM