Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Help With Redhat
valguss
post Feb 2 2005, 03:30 PM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 2-February 05
Member No.: 4,625



hi guys

i've been using redhat for awhile now. Mainly on a virtual machine on my windows pc at home. However yesterday i must have done something to it, as i can't load in properly.
I fully updated the kernal as per the auto redhat update thingy, rebooted and it was fine, i then installed the nvidia drivers (fx5600) and they seemed to have been all fine after reboot. Then i was fiddling about, unistalling the copy of samba that comes with redhat, and installing the newest version.
I was trying to get swat to work, and changed the line in the /etc/xinetd.d/swat file telling swat to be enabled, and tried to restart. The reboot went fine and then cam to the loginscreen. I chuck in my details and the comp accepts them, then pauses and loops back to the login screen again. i cna access the shell and login fine that way. Any ideas how to get my graphics back?

cheers
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th October 2017 - 09:47 AM