Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
> Installing Windows And Linux
Hemant
post Oct 6 2002, 08:50 PM
Post #1


RMS is my Hero
******

Group: Support Specialist
Posts: 782
Joined: 6-October 02
From: Trichy,INDIA
Member No.: 29



hi..friends...
i am a new linux user.i have tried to install red hat 7.0 with my
windows xp on the same computer without using any additional hard disk.
i have done all the required things and then created the boot disk.but
my system is not booting from the linux it always starts from xp and then
i was not able to login to linux.as a remedy i have tried to use LILO
in stead of boot disk then again when i restart the comp it boots from
windows only and i never get the familiar linux face.when i tried to open the boot disk in the windows the messege came that the disk is not
formatted but when i tried to fromat the disk widows failed format the
disk also.i am using a p4 comp with 256mb ram..plz suggest me what to do


--------------------
Hemant Kumar
user posted image
hemant@linuxhelp.net
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
Joey
post Oct 7 2002, 09:32 AM
Post #2


LinuxHelp Admin
*******

Group: Admin
Posts: 1,096
Joined: 18-September 02
Member No.: 1



What partition scheme do you have?

Were you able to boot into linux using the boot disk? You simply put the disk in the drive and reboot the machine. Upon boot-up it will load linux if the disk is alright.

Did you install/configure lilo/grub during the install? Did it install okay? Did it fail? What were the errors?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th December 2017 - 10:05 AM