Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Cpan Problems, Archiver::Zip
Robert83
post Jan 11 2005, 03:39 PM
Post #1


Its GNU/Linuxhelp.net
*******

Group: Support Specialist
Posts: 1,439
Joined: 3-January 04
From: Germany
Member No.: 2,069



Hello,

I have a little problem

trying to use BackupPC (check it out, I think most of you people will like this thing smile.gif ), so the problem is that when I do a install Archiver::Zip (via CPAN) get this error :

Checking if your kit is complete...
Looks good

Warning: I could not locate your pod2man program. Please make sure,
your pod2man program is in your PATH before you execute 'make'

Writing Makefile for Archive::Zip
Makefile:88: *** missing separator. Stop.
/usr/bin/make -- NOT OK
Running make test
Can't test without successful make
Running make install
make had returned bad status, install seems impossible


what do I need to do to correct this problem ?

(also install Bundle::CPAN finished with these problems:

Bundle summary: The following items in bundle Bundle::CPAN had installation
problems:
File::Spec Digest::MD5 Bundle::libnet and the following items had
problems during recursive bundle calls: Data::Dumper

)

Help

Sincerely
Robert B


--------------------
Robert Becskei
robert83@linuxhelp.net
--------------------
May the source be with us!
--------------------
AMD X2-3800 @ 2400Mhz
2048MB DDR 400Mhz
DFI Lanparty UT4 NF4 ULTRA-D
GeForce 7800GT
250GB+250GB
Pioneer DVD-RW
17inch Samsung Syncmaster 757NF
WinXP Pro (SP2)/ CentOS 4.3
--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Robert83
post Jan 11 2005, 04:35 PM
Post #2


Its GNU/Linuxhelp.net
*******

Group: Support Specialist
Posts: 1,439
Joined: 3-January 04
From: Germany
Member No.: 2,069



Hello

the nice people at #perl helped me

CODE
LANG=C


did a install Archive::Zip

and it worked

Sincerely
Robert B


--------------------
Robert Becskei
robert83@linuxhelp.net
--------------------
May the source be with us!
--------------------
AMD X2-3800 @ 2400Mhz
2048MB DDR 400Mhz
DFI Lanparty UT4 NF4 ULTRA-D
GeForce 7800GT
250GB+250GB
Pioneer DVD-RW
17inch Samsung Syncmaster 757NF
WinXP Pro (SP2)/ CentOS 4.3
--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th October 2017 - 02:55 AM