Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> X11 Won't Die, X11 is hanging on exit
beltucadros
post Jan 5 2005, 01:17 AM
Post #1


Grub-er
**

Group: Members
Posts: 47
Joined: 28-September 04
From: Buffalo
Member No.: 3,855



here is my problem. I ahve X11 running on slackware 10.0. which in and of itself is great. But if i try to exit X11 it hangs. I am not sure why. I have tried removing and reinstalling x11 to no avail. Help please. it was working fine until now.


--------------------
"And we were differant, just like all the other kids."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Corey
post Jan 5 2005, 08:43 AM
Post #2


Its GNU/Linuxhelp.net
*******

Group: Admin
Posts: 1,254
Joined: 21-September 02
From: St John's, Newfoundland, Canada
Member No.: 3



What video card are you using? I use to experience this with my older Voodoo Banshee card.


--------------------
Corey Quilliam
(former) Linuxhelp.ca Administrator
cquilliam-AT-gmail-dot-com

Want to help out Linuxhelp.net? Check out our Linuxhelp Wiki and see if there are some articles you would like to submit!!

--
Ubuntu 8.04 64-bit - Work Laptop (HP-Compaq NC6400 Core2)
Kubuntu 8.04 64-bit - Desktop (HP m8120n QuadCore)
Ubuntu 6.04 - Server (I'm not upgrading this baby until support runs out in 2012) (Some old POS dell)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DS2K3
post Jan 5 2005, 09:32 AM
Post #3


Its GNU/Linuxhelp.net
*******

Group: Support Specialist
Posts: 1,284
Joined: 14-November 04
From: Southampton, Hampshire
Member No.: 4,165



I have the same problem when I try and stop the DM after starting it as root. I figure the answer is not to run X as the root user, I tihjk the universe is trying to tell me something...

Have a look in /etc/X11 for a server log, it might tell you where it's going wrong

D


--------------------
Fixed your problem? Let us know!
richard@linuxhelp.net

www.Gathr.co.uk Online Event Management
Go to the top of the page
 
+Quote Post
beltucadros
post Jan 5 2005, 10:00 AM
Post #4


Grub-er
**

Group: Members
Posts: 47
Joined: 28-September 04
From: Buffalo
Member No.: 3,855



im using an ati 7500 sad.gif.
And the log says that i am trying to access an unavailable resolution.
And I havent yet loged into X as root.
I switched windows managers, and the problem occurs less often must of been something with KDE


--------------------
"And we were differant, just like all the other kids."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DS2K3
post Jan 5 2005, 10:15 AM
Post #5


Its GNU/Linuxhelp.net
*******

Group: Support Specialist
Posts: 1,284
Joined: 14-November 04
From: Southampton, Hampshire
Member No.: 4,165



Can you paste the exact error? It makes it easier to Google

D


--------------------
Fixed your problem? Let us know!
richard@linuxhelp.net

www.Gathr.co.uk Online Event Management
Go to the top of the page
 
+Quote Post
beltucadros
post Jan 5 2005, 01:18 PM
Post #6


Grub-er
**

Group: Members
Posts: 47
Joined: 28-September 04
From: Buffalo
Member No.: 3,855



must of been somethign with kde. I switched to pekwm and just run kde ontop of that haven't had any problems as of yet.

And i would paste the error except it wasnt in a log during one of the hangs it flashed on the screen for about 2 secs so i didnt even get a chance to read it completely. sorry and thanks


--------------------
"And we were differant, just like all the other kids."
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 11th December 2017 - 02:45 AM