Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Bootloader Doesn't Load Windows., Windows don't load with GRUB or LILO.
thesilentenigma
post Aug 21 2004, 05:25 AM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 21-August 04
Member No.: 3,599



Hi everyone. I installed SuSE Personal 9.1 on my computer but I can't boot into Windows. I have two HDDs, and I've installed Linux on one, and Windows on the other. The Linux is working fine, and its located on my second HDD. While Windows, which is on my first HDD, when selected from the boot screen of GRUB or LILO (I've tried both) doesn't load. Could anyone help me out?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thesilentenigma
post Aug 21 2004, 05:43 AM
Post #2


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 21-August 04
Member No.: 3,599



The message I get when I select Windows from the bootloader is:

root (hd0, 0)
Filesystem Type unknown, partition type(0x7)
Chainloader +1

... and then nothing happens.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
michaelk
post Aug 21 2004, 08:30 AM
Post #3


Its GNU/Linuxhelp.net
*******

Group: Support Specialist
Posts: 1,797
Joined: 23-January 03
Member No.: 360



SuSE 9.1 has a problem
http://portal.suse.com/sdb/en/2004/05/fhas..._booting91.html
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thesilentenigma
post Aug 21 2004, 09:44 AM
Post #4


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 21-August 04
Member No.: 3,599



Got this to work. Thanks a millon! =)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st October 2017 - 12:54 PM