Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Starting Red Hat Daemon Network, Hangs
Miami311
post Aug 14 2004, 08:36 AM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 14-August 04
Member No.: 3,551



I moved my ES server from one location to another with a new Internet Provider. When booting it hangs at "Starting Red Hat Network." The box is working as an email server and sets off a Smoothwall firewall. Internet access is available through the network, and I can run sendmail on an old box that is loaded with Red Hat 7. Any ideas on what is wrong with the ES box? Thanks. Miami311
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hughesjr
post Aug 18 2004, 06:41 AM
Post #2


Its GNU/Linuxhelp.net
*******

Group: Admin
Posts: 3,433
Joined: 25-July 03
From: Corpus Chrsiti, TX, USA
Member No.: 1,151



Is this device connected directly to the ISP or behind your router?

Is the external address static or dynamic?

Is it possible that the old IP address is set for the external IP address?


--------------------
Johnny Hughes
hughesjr@linuxhelp.net
Enterprise Alternatives: CentOS, WhiteBoxEL
Favorite Workstation Distros (in order): CentOS, Gentoo, Debian Sarge, Ubuntu, Mandrake, FedoraCore, Slackware, SUSE
Favorite Server Distros (in order): CentOS, WhiteBoxEL, Debian Sarge, Slackware, Mandrake, FedoraCore, Gentoo, SUSE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Miami311
post Aug 18 2004, 07:26 AM
Post #3


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 14-August 04
Member No.: 3,551



Thanks for the reply. I have posted this problem and couple of times and you are, so far, I only hope for help! The Lynux email box is not only behind the router, but it is behind a firewall box running smoothwall. The external address is static. I have checked the setup and the external address is changed. I have wondered, however, if there are more places that the change needs to be made.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th October 2017 - 06:30 AM