Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Fedora Core 1 And Nforce Ethernet Driver, Something is really wrong.
lesio1974
post Jul 15 2004, 10:11 PM
Post #1


I Eat C Code for Breakfast
****

Group: Members
Posts: 210
Joined: 8-March 04
From: Chicago, USA
Member No.: 2,544



Posted in Fedora section as well.


Have a clean install of Core 1 with the default, unmodified kernel; downloaded and installed nVidia's nForce driver (RPM for Core1 ); installed it as root and rebooted; kudzu came up with "New hardware found" and I set the nVidia LAN controller to get IP automatically and to be activated when the computer starts;

then as root, I went to "Network Device Control" and unchecked "Activate when computer starts" and hit "Save" to keep the change. An error message popped up that "modprobe nvenet failed, module not found".

well, as far as I know the module name should be "nvnet" but somehow Network Device Control refers to it as "nvenet". Is there a typo in some configration file? And how to fix it?

also, my DSL does not work; i used Internet Settings Wizard and setup a connection but at computer start-up a message shows: "ifconfig-ppp0 not found". Does it have anything to do with that suspicious "nvenet"? Somehow i feel it does.


--------------------
-- The Pole
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th October 2017 - 11:07 PM