Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Usb Hardware, mandrake does't see camera or ext rom
lobogobo
post Jun 19 2004, 10:50 AM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 12
Joined: 17-June 04
Member No.: 3,180



mandrake 10 see's the onboard usb ports but doesn't see or load the drivers for my camera or external cdrom. a month ago it worked fine. linux loaded the drivers on bootup. they work fine in ug "windows," have reloaded linux twice and still nothing.this is the only thing keeping win on my machine.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hughesjr
post Jun 20 2004, 06:16 AM
Post #2


Its GNU/Linuxhelp.net
*******

Group: Admin
Posts: 3,433
Joined: 25-July 03
From: Corpus Chrsiti, TX, USA
Member No.: 1,151



With Mandrake 10, you can install the 2.4 kernel or the 2.6 kernel.

If you install LSB it will do the 2.4 kernel ... make sure to try the 2.6 kernel ... and to run the latest updates via this thread:

Update Mandrake


--------------------
Johnny Hughes
hughesjr@linuxhelp.net
Enterprise Alternatives: CentOS, WhiteBoxEL
Favorite Workstation Distros (in order): CentOS, Gentoo, Debian Sarge, Ubuntu, Mandrake, FedoraCore, Slackware, SUSE
Favorite Server Distros (in order): CentOS, WhiteBoxEL, Debian Sarge, Slackware, Mandrake, FedoraCore, Gentoo, SUSE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lobogobo
post Jun 20 2004, 11:20 AM
Post #3


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 12
Joined: 17-June 04
Member No.: 3,180



i have the 2.6 kernel installed. i have a pci usb card which works fine at work that I'm going to try. and will do the updates.

tanks a bunch

I installed a usb pci card &connected my camera & ext. rom. Booted up & drivers loaded. Shutdown, removed the card, then connected hardware to the onboard usb. Now it works perfect. my camera & ext rom work every time.maybe the system just needed a kick.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st October 2017 - 06:17 PM