Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Gnome Problem, Gnome not working in Red Hat 7.1
anandburli
post Jan 9 2003, 08:56 PM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 9-January 03
Member No.: 307



10th Jan 2003

I tried to install Red Hat 7.1 (PC-Quest CD) on a computer which already had Windows ME & XP on it. I installed it as a workstation, and it started properly, the KDE & the text mode is working fine, but the Gnome doesn't show any icons, it remains iconless after the Gnome window and some message the screen becomes blank and remains that way.
Please tell me how to rectify this problem

Thanks in advance.

Anand Burli.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hemant
post Jan 13 2003, 08:02 PM
Post #2


RMS is my Hero
******

Group: Support Specialist
Posts: 782
Joined: 6-October 02
From: Trichy,INDIA
Member No.: 29



well first of all a few question:
1.If ur mouse has a 3rd button or u have checked to emaluate 3rd button
during installation
2.blank mean's what?
anyway try the third button u can select programs from there also.start
nautalis and in prferences make sure that the option, allow nautilus to draw ur desktop is checked.then u will get atleast some icons.then u have to configure panels.
Bravo for doing a workstation installation.So ur left with a Linux only PC.


--------------------
Hemant Kumar
user posted image
hemant@linuxhelp.net
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th October 2017 - 01:47 PM