Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Red Hat 8.0 Windows Xp, INSTALLATION FAILS
zurdok
post Dec 16 2002, 11:10 PM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 16-December 02
Member No.: 246



I need help with this. i insert cd1, cd rom reads cd, first screen says press enter to continue with graphical mode, after pressing enter runs good for a few seconds then stops. seems to me its looking for something or something is stoping the installation. please any help.

amd 1700+
msi k7t pro2 266
ati adeo 8500le 128
ati tv wonder ve
sony cdwriter
sony cd rom
40g maxtor 133
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chrisw
post Dec 17 2002, 08:45 AM
Post #2


RMS is my Hero
******

Group: Admin
Posts: 634
Joined: 27-September 02
From: Louisiana
Member No.: 5



more information is really needed to help in this
situation...

any error messages that show up?
could you please post them here....


--------------------

Chris W.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zurdok
post Dec 18 2002, 07:50 PM
Post #3


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 16-December 02
Member No.: 246



no error messages. after pressing enter for installation text or graphical,
it loads drivers or searches for hardware then stops after 30 or more lines.
this is the last line:
uniform cd rom driver revision: 3.12
for some reason i think is my video card 'cus i dont find anything about it.

I installed it with no problems on a pentium 350
but the hard drive had no partitions and only red hat was installed.

I have windows xp home for my amd 1700 and 3 11gig partitions, should i make them smaller?

i tried every command for the installation and i get the same i really dont want to format the complete hard drive. i thank you for taking the time. adios amigo!!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hemant
post Dec 27 2002, 05:30 AM
Post #4


RMS is my Hero
******

Group: Support Specialist
Posts: 782
Joined: 6-October 02
From: Trichy,INDIA
Member No.: 29



hi..
Is anaconda is started or cd stops responding after
following message
starting vmlinuz........
then before starting anaconda it hags.
checkout this maybe a problem of badly burnt cd.


--------------------
Hemant Kumar
user posted image
hemant@linuxhelp.net
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zurdok
post Dec 27 2002, 04:51 PM
Post #5


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 16-December 02
Member No.: 246



cd's are good but yes the cd rom stops the light stops flashing
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th October 2017 - 07:12 PM