Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Problem With Kbuildsycoa On Suse 8.1, KBuildSycoa causes error signal 6.
Memetic
post Dec 14 2002, 09:04 AM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 14-December 02
Member No.: 237



Hi All,

On my (newbie) installed Suse 8.1 now get an error:

"Application KbuildSycoa (kbuildsycoa) crashed and caused the signal 6 (SIGABRT)"

If I do a back trace I do get some infor but cannot save this as I am not allowed to enter a file name for the file to save, niether can I copy the data (It's certainly not preserved anywhere I can find once I manage to get to the desktop.)

If I cancle the error screen I can get logged in and onto the desktop but have no network access.

If I log in as root I do not have this problem, so its a user dependent one.

Two questions:

1) How do I fix it? !

2) How did I break it / how do I stop it happening again?

Thanks in hope / anticipation.

Memetic.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Memetic
post Dec 14 2002, 10:42 AM
Post #2


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 14-December 02
Member No.: 237



This KDE bug report seems to describe the problem I have (or something close).

Can someone point me in the right direction for what this means I need to do to fix the problem - there is a bit too much debug info there for me to spot the steps!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd October 2017 - 07:53 PM