Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Samba Problems, Samba/windows error
WLNinja
post Feb 28 2004, 04:08 AM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 28-February 04
Member No.: 2,485



Hi all, I'm having a problem communicating with my linux box from my windows xp machine. I am currently running linux redhat 9.x with all the current kernel and package updates. I am running samba 3.0.2a (i updated the old samba using rpm -Uvh samba3.0.2a... etc). Now in the networking lab i used the exact same configuration as I am using in my room and had no troubles connecting to teh linux box from xp. However in my room whenever i try to connect, I can see my linux machine in the workgroup but when I double click on it I receieve the error message "No service is operating at the destination network endpoint on the remote system." I can access teh windows machine from the linux box using smbclient just fine. But I can't go the other way. I set up a user in samba using my windows username but still no luck. Anyone have any suggestions where to go from here?

Thanks!
Curtis
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th October 2017 - 07:51 AM