Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Serial Mouse Problems, RedHat 8.0
frodo44
post Dec 2 2002, 11:27 PM
Post #1


./configure
***

Group: Members
Posts: 95
Joined: 2-December 02
Member No.: 213



I recently installed redhat 8.0 on my older system (approximately circa 1996). It has an old mobo that requires the use of a serial mouse. When I installed redhat and did the X test the mouse seemed to working correctly. But the first time that I booted the system up into X, the mouse didn't work. I have no idea what the problem would be, other than that it was set up improperly. I'm new to Linux, so I'm very unfamiliar with all of the programs that I would use to fix this problem. Thanks,
Eric


--------------------
Windows XP; Debian 3.0r2 (Woody)
---
Shuttle AK32 Mobo w/ Athlon XP 1700+ @ 266 FSB
GeForce 4 mx440 64mb
Turtle Beach Santa Cruz 5.1 Surround Sound
256 MB DDRAM
Seagate 80gb, Western Digital 40gb
---
weezle@charter.net
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Joey
post Dec 3 2002, 12:40 PM
Post #2


LinuxHelp Admin
*******

Group: Admin
Posts: 1,096
Joined: 18-September 02
Member No.: 1



Try running Xconfigurator again and double checking the settings.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 13th December 2017 - 06:17 AM