Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Help With Mounting My Floppy
Ferg
post Feb 5 2004, 05:37 PM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 5-February 04
Member No.: 2,305



I need help with mounting my floppy drive. I have tried few things and im all out of ideas basicly i think my problem stems from this

dmesg | grep floppy

ide-floppy driver 0.99.newide
ide-floppy driver 0.99.newide
end_request: I/O error, dev 02:00 (floppy), sector 0
end_request: I/O error, dev 02:00 (floppy), sector 0
end_request: I/O error, dev 02:00 (floppy), sector 0
end_request: I/O error, dev 02:01 (floppy), sector 0
end_request: I/O error, dev 02:01 (floppy), sector 0


I really dont think thats what it should be doing when booting. If anybody has any ideas it would be a great help. thank you
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ferg
post Feb 5 2004, 05:40 PM
Post #2


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 5-February 04
Member No.: 2,305



Just to let you know i have tried

mount /dev/fd0 /mnt/floppy


Running redhat 9.

thx again
Go to the top of the page
 
+Quote Post
michaelk
post Feb 5 2004, 06:23 PM
Post #3


Its GNU/Linuxhelp.net
*******

Group: Support Specialist
Posts: 1,800
Joined: 23-January 03
Member No.: 360



Is there a floppy inserted into the drive?

Is the disk formated and known to be good?

What say your /etc/fstab file?

Is this message occuring before or after you try to mount the drive?
Reboot the PC then check dmesg.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th December 2017 - 07:58 AM