Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Kde Applications Keep Crashing...., KDE sucks.......
Hemant
post Dec 10 2003, 06:16 AM
Post #1


RMS is my Hero
******

Group: Support Specialist
Posts: 782
Joined: 6-October 02
From: Trichy,INDIA
Member No.: 29



Hi...all..
I don't know if any of you have similar experience...
But it seems that on my system...many of the KDE applications keep crashing...giving out a SIGPEVP signal....
It never happened with RedHat-8.0...until i switched to redhat 9.0


--------------------
Hemant Kumar
user posted image
hemant@linuxhelp.net
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hughesjr
post Dec 10 2003, 06:57 AM
Post #2


Its GNU/Linuxhelp.net
*******

Group: Admin
Posts: 3,433
Joined: 25-July 03
From: Corpus Chrsiti, TX, USA
Member No.: 1,151



I'm not the best with KDE ... I don't use it as my desktop. (Although it is loaded on my system so I can use files written for KDE on Gnome).

There was a time .... (in the KDE 2.x and Gnome 1.4 days) that I used KDE ... but since gnome 2.0, I've never looked back. Joey is a big KDE fan, so maybe he has some specific comments to fix your problem.

---------------------
One question I have is did you do an upgrade (of RH 8 to RH 9) or a fresh install? I have tried an upgrade of RH 8 to RH 9 on 4 occasions (using the RH installer) and on 2 occasions using apt rpm... and not once did it work correctly when using the RH installer.

I did get 2 good upgrades using apt-rpm....(by changing the list.sources to point to the RH9 sources and then doing apt-get update and then apt-get dist-upgrade.

On all 6 of the machines, the upgrade was done only as a test ... I had planned to erase and reinstall (which I did) after seeing how the upgrade went...

SO ... if you went the upgrade route, I would recommend you backup any DATA and do a fresh install...


--------------------
Johnny Hughes
hughesjr@linuxhelp.net
Enterprise Alternatives: CentOS, WhiteBoxEL
Favorite Workstation Distros (in order): CentOS, Gentoo, Debian Sarge, Ubuntu, Mandrake, FedoraCore, Slackware, SUSE
Favorite Server Distros (in order): CentOS, WhiteBoxEL, Debian Sarge, Slackware, Mandrake, FedoraCore, Gentoo, SUSE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hemant
post Dec 11 2003, 06:04 AM
Post #3


RMS is my Hero
******

Group: Support Specialist
Posts: 782
Joined: 6-October 02
From: Trichy,INDIA
Member No.: 29



No...i did a fresh install....And i too don't use KDE(me WindowMaker fan) much but few applications like Konqueror are really good..
Moreover unfortunately that computer is not connected to internet...so bug reporting is also...a heck of time kill...


--------------------
Hemant Kumar
user posted image
hemant@linuxhelp.net
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hughesjr
post Dec 11 2003, 08:00 AM
Post #4


Its GNU/Linuxhelp.net
*******

Group: Admin
Posts: 3,433
Joined: 25-July 03
From: Corpus Chrsiti, TX, USA
Member No.: 1,151



I sometimes use fluxbox ... but I like gnome (not really sure why, it's just what i like).

I don't know what could be causing the problem ... maybe try reinstalling the kde libs rpms.


--------------------
Johnny Hughes
hughesjr@linuxhelp.net
Enterprise Alternatives: CentOS, WhiteBoxEL
Favorite Workstation Distros (in order): CentOS, Gentoo, Debian Sarge, Ubuntu, Mandrake, FedoraCore, Slackware, SUSE
Favorite Server Distros (in order): CentOS, WhiteBoxEL, Debian Sarge, Slackware, Mandrake, FedoraCore, Gentoo, SUSE
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th October 2017 - 06:07 AM