Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )

Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.


Sign Up Now
Reply to this topicStart new topic
> Kde Will Not Start
post Dec 3 2003, 10:46 AM
Post #1

Whats this Lie-nix Thing?

Group: Members
Posts: 7
Joined: 15-September 03
From: Chicago, IL
Member No.: 1,449

Don't bother to respond if this is already on the forum, I'm in a rush now and will search later.
This is the output I get when I start KDE:

/etc/X11/gdm/PreSession/Default: Registering your session with wtmp
and utmp
/etc/X11/gdm/PreSession/Default: running: /usr/bin/X11/sessreg -a -w
/var/log/wtemp -u /var/run/utmp -x "/var/gdm/:0.Xservers" -h ""
":0" "panth0r"
/home/panth0r/.Xclients: line8: /home/panth0r/.Xclients-default: No
such file or directory
/home/panth0r/.Xclients: line8: exec: /home/panth0r/.Xclients-defualt:
cannot execute: No such file or directory
Go to the top of the page
+Quote Post
post Dec 4 2003, 05:24 PM
Post #2

Its GNU/

Group: Admin
Posts: 1,254
Joined: 21-September 02
From: St John's, Newfoundland, Canada
Member No.: 3

This output seems to be by the Xserver only and not by KDE, have you tried any other window managers/desktop environments?

A possible fix might be:

# touch /home/panth0r/.Xclients

as your 'panth0r' user.

Corey Quilliam
(former) Administrator

Want to help out Check out our Linuxhelp Wiki and see if there are some articles you would like to submit!!

Ubuntu 8.04 64-bit - Work Laptop (HP-Compaq NC6400 Core2)
Kubuntu 8.04 64-bit - Desktop (HP m8120n QuadCore)
Ubuntu 6.04 - Server (I'm not upgrading this baby until support runs out in 2012) (Some old POS dell)
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:


RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th March 2018 - 05:08 AM