Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Problems With Recognized Audiocart In Suse7.3 Prof
digyourownhole
post Nov 8 2002, 08:09 AM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 8-November 02
Member No.: 125



Can anybody please help me? I have installed SuSE Linux 7.3 Prof. on my laptop. No problems. It also recognizes my audiocard (ESS ES1978S). If i (either after the installation process, or just from YAST2) go to hardware configuration and test the card it does make sound. I dont even have to search for the right card, SuSE sees it and knows what card it is. When, after the test, i save the confuguration the whole system halts. When i reboot, it starts till the login screen (graphical) when i type the pasword and username and hit login, it halts as soon as the windowmanagers start to load.
Does anybody know how to resolve this. It's not a big problem, but i want to completely switch from windows xp to linux, and i do need sound than, for mp3 and dvd etc.
Please mail me if you know how to help me, at: daniel_brouwer@hotmail.com

many thanks in advance
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th October 2017 - 06:37 AM