Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Boot Failures & Network Rh9
frankpledge
post Sep 8 2003, 08:46 AM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 17-June 03
Member No.: 971



hello all. Not sure if this is the "best' place to post this as it may be too specific.

I am a SUPER newbie, and am interested in Linux and learning linux, so please bear with me.

1st off - RH9 boots. It runs 'fine' However, I have all these 'failure' reports during boot and also can't get my linksys ether 10/100 going through simple 'wizrd' setup.

let's start with the failure stuff during boot. I get:

hda: IRQ probe failed (0xfef8)
no response (status=0x0a)

same with hdb

hdc: drive not ready for command
hdc: timeout waiting for dma

(these are not all one after the other, but that's what I get.)

Now in network configuration tools. when I try to 'activate' it says:

/sbin/ifup:configuration for eth0 not found.

again I have a lynksys 10/100 pci card (it worked last time I used it in windows) and am running a freshly installed RH9

THnak you VERY much in advance!

Frank
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th October 2017 - 04:39 PM