Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )

Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.


Sign Up Now
Reply to this topicStart new topic
> Xwindows And Evo800c
post Aug 18 2003, 09:29 PM
Post #1

Whats this Lie-nix Thing?

Group: Members
Posts: 1
Joined: 18-August 03
Member No.: 1,276

Well i'm having troubles installing xwindows on my laptop. Its running RedHat 7.3.
I have a Compaq EVO800c.

The problem is when I start up X it is displayed quite odd. There seems to be lines through everything so that i can hardly make out anything. any suggestions to the cause of this??? I tried many different combinations of sync rates and adapters, but everything seems to be causing the same problem. any help would be appreciated!! i want to use my lappy:(

Go to the top of the page
+Quote Post
post Aug 18 2003, 10:34 PM
Post #2

Its GNU/

Group: Admin
Posts: 3,433
Joined: 25-July 03
From: Corpus Chrsiti, TX, USA
Member No.: 1,151

When I have a problem with X, I first try the video driver vesa. Edit your /etc/X11/XF86Config file and find the Display Driver and change it to vesa and see what happens.

Johnny Hughes
Enterprise Alternatives: CentOS, WhiteBoxEL
Favorite Workstation Distros (in order): CentOS, Gentoo, Debian Sarge, Ubuntu, Mandrake, FedoraCore, Slackware, SUSE
Favorite Server Distros (in order): CentOS, WhiteBoxEL, Debian Sarge, Slackware, Mandrake, FedoraCore, Gentoo, SUSE
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:


RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd March 2018 - 04:54 AM