Linux Help
guides forums blogs
Home Desktops Distributions ISO Images Logos Newbies Reviews Software Support & Resources Linuxhelp Wiki

Welcome Guest ( Log In | Register )



Advanced DNS Management
New ZoneEdit. New Managment.

FREE DNS Is Back

Sign Up Now
 
Reply to this topicStart new topic
> Rh9 Install Problem, no mouse detected on RH9 install
aclouden
post Jun 6 2003, 03:17 PM
Post #1


Whats this Lie-nix Thing?
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 6-June 03
Member No.: 939



Hello all...

I have a Compaq Proliant 1600 server. RAID 5 config with Smart 2SL controller, Bios date 11/2000(latest) 512 meg RAM,CD,Floppy.. You know the normal stuff. RH9 and RH7.3 use an installer called anaconda.. I can do a test install without problems... EXCEPT.... I have no mouse. The mouse port is a PS2 type and lives on IRQ12. Pretty standard. When you do a graphical install, an error comes up and says "no mouse detected" Even is I proceed with a text based install, after it completes and the system restarts, the mouse does not work. No matter what type of mouse I select... ZIPPO... nothing. I have seen a couple of other posts floating around on the net but I have yet to see a solution... ANY help would be appreciated...


Chris
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andrewjenkins
post Jun 6 2003, 04:19 PM
Post #2


Grub-er
**

Group: Members
Posts: 30
Joined: 5-June 03
Member No.: 930



Are you sure you have the right device file selected?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th October 2017 - 01:19 PM